Grade 3

Merhabalar,

“Taste The Food ” Gizem öğretmenimizin sınıfta işlediği konuyla ilgili disiplinlerarası bir çalışmanın ürünüdür. Öğrecilerimiz gözleri kapalı olarak yiyecekleri tattılar ve lkarşısındaki arkadaşlara yiyeceklerin nasıl olduğunu belirttiler ve onlarda hazırlanm olan “Taste Chart”lara not ettiler daha sonra bizlere hangi arkdaşlarının hangi yiyeceği tattığını ve sonuçlarını  bildirdiler.

IMG_5476IMG_5472

IMG_5466  IMG_5476

5. ünitemizde konumuz “Daily Routin “di ve ünite sonunda sevdikleri ünlü birinin veya ailelerinden bir kişinin günlük aktivitelerini yazmaktı bazı öğrencilerimiz bireysel bazı öğrencilerimiz ise grup çalışması yaparak bize sunumlarını yaptılar.

Kiatbımızın son ünitesi olan 6 ünitede deniz hayvanlarını öğreniyoruz ve bununla ilgili çeşitli çalışmalar yapıyoruz.

IMG_5779 IMG_5781IMG_5518

Her hafta yapılan “Spelling  Bee”  öğrencilerimizin çok ciddi sorumluluk aldıkları ve yapılmasından hoşlandıkları bir çalışma oldu  öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.