GRADE 1

Merhabalar,

Bu haftaki yazımıza 21 Nisan da kutladığımız 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterimizdeki performans fotoğrafları ile başlıyoruz. 1. Sınıfımızın  performansı gerçekten çok  güzeldi  kendilerini tekrar kutluyoruz.

IMG_2975IMG_2974

Unite 10 da  yaşadığımız alanda , çevremizdeki yerleri öğrendik.

Restaurant, Library, Ice- Cream Shop, Coffee shop, hospital ,supermarket, park, zoo”

Where is mum ? She is in the park

Where is grandpa? He is at the supermarket.

Where do you want to go? I want to go to park.

Where do you want to go? I want to go to the Ice-cream Shop.

Daha sonra  gruplar halinde proje çalışması yapıldı ve  öğrencilerimizi daha sonra sunum yaptılar.

IMG_3168 IMG_3173 IMG_3174 IMG_3180

There is a coffee shop next to the hospital.

The restaurant is behind the park .

IMG_3190 (2)

Sevgiler…..

Places, Places, Places!

This week we started to prepare for our places presentations. They worked on talking about where their places are, “the supermarket is in front of the hospital”, what we can do at this place, “We eat ice cream at the ice cream shop”, and who is at the place, ” I am in the library”.  Next week they will present their mini cities to the class.

IMG_0367 IMG_0368 IMG_0369

We also created flashcards that we use to play a game of “Where are you going” the students stack their cards in a pile and when two cards match they smack the pile and say where they are going. They also created beautiful illustrations of different places and laminated them to be used in a game. In this game the teacher says for example, “Mom is going to the coffee shop”, they have to run up to the board and draw a line from mom to the coffee shop while saying “Mom is going to the coffee shop.”

IMG_0355 IMG_0354 IMG_0353 IMG_0352 IMG_0349

Much Love, Mini Tiger’s Class.