Karabalıklar da neler oluyor?

Merhaba Sevgili Karabalık Velileri,

Bitki takvimi rutinimiz tüm hızıyla devam ediyor. Hatta güzel haberlerimiz de var! Maydanozlar, rokalar çıkmaya başladı. Hem baharın gelişi, hem de bitkilerin büyümesi bizi büyülüyor! :) Yalnız 2. saksımız hala çıkmadı. Sanıyoruz ki bir terslik var. 4.çeyrek başlangıcın da yakından inceleyip, sorunu tüm gücümüzle aşacağız!

Çocukların merak’ı doğrultusunda zaman-eylem konusu altında, sınıf içerisinde kum saati, suvar saati kullanmaya devam ediyoruz. Bunlardan yola çıkarak gün içinde kendi kol saatimizi tasarladık.

IMG_1547 IMG_1548 IMG_1550 IMG_1552

Okulumuzun bahçesinde güneşlenip D vitamini almaya, canlıları keşfetmeye devam ediyoruz.

Hatta size sır veriyim, çocuklar diyor ki ‘biz akşam eve gittiğimizde yani çoook geç olduğunda okulumuzu köstebekler basıyor.” :) Bu doğrultu da onlar rahat gezsin diye yuva hazırlamaya karar verdik. Hem de bu konuda baya yaratıcıyız! :)

IMG_1599 IMG_1600 IMG_1601

MUSMUTLU TATİLLER DİLERİZ! SEVGİYLE KALIN… :)