YENİOKUL-NİSAN AYI YEMEK LİSTESİ
Hafta Tarih Sabah Kahvaltısı Öğle Yemeği İkindi Kahvaltısı
2.Nis Kahvaltı Tabağı/Süt, Ihlamur Düğün Çorbası, Kapuska, Şehriye Pilavı, Yoğurt Peynirli Poğaça/Meyve
1 3.Nis K.Ç. Simit, Yumurta/Süt, Ihlamur Mercimek Çorbası, Rosto,Patates Püresi, Ayran Bisküvili Pasta/Meyve
4.Nis Pankek-Peynir-Bal/Süt, Ihlamur Ezo Gelin Çorbası, Kuru Fasulye, Pilav, Turşu Meyveli Yoğurt
5.Nis Omlet/Süt, Ihlamur Domates Çorbası, Pizza, Portakallı Kereviz , Ayran Tavuk Göğsü/Meyve
6.Nis K.Ç. Simit, Yumurta/Süt, Ihlamur Tarhana Çorbası, Kabak/Biber Dolma, Bulgur Pilavı Yoğurt Tarçınlı kek/Meyve
9.Nis
2 10.Nis
11.Nis TATİL
12.Nis
13.Nis
16.Nis Kahvaltı Tabağı/Süt, Ihlamur Ezogelin Çorbası, Semizotu Yemeği,Fırında Patates , Yoğurt Kurabiye/ Meyve
3 17.Nis K.Ç. Simit, Yumurta/Süt, Ihlamur Yayla Çorbası, Sebzeli Köfte, Makarna, Salata Meyveli Yoğurt
18.Nis Pankek-Peynir-Bal/Süt, Ihlamur Sebze Çorbası, Barbunya, Sade Pilav, Yoğurt Peynirli Poğaça/Meyve
19.Nis Kanepe, Yumurta/Süt, Ihlamur Mercimek Çorbası, Kıymalı Karnabahar, Bulgur Pilavı, Yoğurt Portakallı Kek/Meyve Suyu
20.Nis Omlet/Süt, Ihlamur Domates Çorbası, Hamburger, Patates Kızartması, Ayran Elmalı Tart/Meyve
24.Nis Kahvaltı Tabağı/Süt, Ihlamur Yayla Çorbası,Patlıcan Kebap, Börek, Yoğurt Sütlaç / Meyve
4 25.Nis K.Ç. Simit, Yumurta/Süt, Ihlamur Ezogelin Çorbası, Kıymalı Bezelye, Fırın Makarna, Ayran Kakaolu Kek/M.Suyu
26.Nis Pankek-Peynir-Bal/Süt, Ihlamur Kremalı Mantar Çorbası, Nohut, Pirinç Pilavı, Turşu Meyveli Yoğurt
27.Nis Omlet/Süt, Ihlamur Süzme Mercimek Çorbası, Karnabahar Graten, Bulgur Pilavı, Yoğurt Zeytinli Poğaça/Meyve
30.Nis K.Ç. Simit, Yumurta/Süt, Ihlamur Kremalı Sebze Çorbası, Rosto,Fırında Patates, Ayran Elmalı Ponçik/Meyve Suyu
Kahvaltı tabağı=Yumurta,peynir,zeytin,reçel/bal,tereyağı,mevsim sebzesi
K.Ç. Simit= Kaşarlı-Çikolatalı Simit (Çikolatamızı kendi tereyağımız, sütümüz, kakao yağımız ve pekmezimizden üretiyoruz)

Yemek listelerimiz Uzman Diyetisyen Müge Aksu tarafından çocukların beslenme gereksinimlerine göre hazırlanmaktadır.