Kayıt ve Okul Tanıtımı Bilgileri
2017-2018 döneminde anasınıfı,1,2,3,4 ve 5inci sınıflara kontenjan dahilinde çocuk kabulü yapılacaktır. Anasınıfı için, anaokulumuz MeşePalamudu ÇocukEvi‘nden gelen çocukların önceliği olup, kalan kontenjan için dışarıdan kayıt alınacaktır.

Bizi yakından tanımak için okulumuzu ziyaret etmek isterseniz aşağıdaki ziyaret formunu doldurabilir veya telefon ile randevu alabilirsiniz.

Özel YeniOkul İlkokulu | Tel: 0212 274 70 30 | Sağlam Fikir Sk. No:17 Esentepe – Şişli
Yol tarifi: Büyükdere Cad. üzerinde Zincirlikuyudan Mecidiyeköy yönünde giderken DenizBank’ı geçin, Şişli Belediyesi/Maya Center önündeki ışıkları geçince ilk sağdan (Matbuat sokak) Gazeteciler Sitesi tabelasını takip ederek girin. Matbuat sokağın sonunda yol sona erecektir, oradan sağa dönün (Sağlam Fikir Sokak) solda okulumuzu göreceksiniz.