Kişisel verileriniz koruma altında

YeniOkul olarak, müşterilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle Sosyal Medya üzerinden veya farklı kanallardan alınan ziyaretçilerin kişisel verilerinin kullanılmasında, ziyaretçilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu* hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Ziyaretçilerimiz kişisel verilerini FaceBook, Twitter, Instagram, E-posta ile, okulumuzu arayarak veya okulumuza gelerek form doldurmak aracılığı ile sözlü, yazılı ya da elektronik ortam üzerinden bize iletebiliyorlar.

Biz bu verileri;

• Her zaman güvenle saklıyor,
  • Sadece okulumuzun potansiyel öğrenci kayıt işlemleri için kullanıyor,
  • Kurumumuz dışında hiçbir kuruluş ile paylaşmıyoruz. ( Kanunla zorunlu kılınan kamu kurumları hariç)

Dilediğiniz zaman bize başvurarak;

• Kişisel verilerinizin kullanılma amacını,
  • Eksik ya da hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini,
  • Kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini,

Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak kurumuza iletebilir, detaylı bilgi almak için TBMM’nin resmi internet sitesinden kanunu inceleyebilirsiniz.