Native English Teacher Job Advertisement ( Full Time / Part time )

We are looking for native english teacher for our school, should have experience as a teacher in schools and knowledge on teaching english with modern methods. Please apply with your CV to the email adress below with “native english” and your name as the subject.

Sınıf Öğretmeni İş İlanı

En az 3 yıllık deneyime sahip, eğitime, öğrenmeye ve çocuğa bakış açılarımızı paylaşan, yeni yöntemler konusunda bilgili-deneyimli, yeniliğe açık, tercihen PYP deneyimi olan sınıf öğretmenleri arıyoruz. Başvuru için özgeçmişinizi konu kısmına “Sınıf öğretmeni” ve isminizi yazarak aşağıdaki eposta adresine gönderebilirsiniz.

İngilizce Öğretmeni İş İlanı

En az 3 yıllık deneyime sahip, eğitime, öğrenmeye ve çocuğa bakış açılarımızı paylaşan, İngilizce’ye hakim, yeni yöntemler konusunda bilgili-deneyimli, yeniliğe açık, İngilizce öğretmenleri arıyoruz. Başvuru için özgeçmişinizi konu kısmına “İngilizce öğretmeni” ve isminizi yazarak aşağıdaki eposta adresine gönderebilirsiniz.