Bilişim Teknolojileri Öğretmeni (BÖTE)

Eğitime, öğrenmeye ve çocuğa bakış açılarımızı paylaşan, öğrencilere kodlama, robotik, scratch, 3d tasarım öğretmen konusunda deneyimli, yeniliğe açık, tam zamanlı çalışacak Bilişim Teknolojileri öğretmeni  arıyoruz. Başvuru için özgeçmişinizi konu kısmına BÖTE ve isminizi yazarak aşağıdaki adrese gönderebilirsiniz.

Native English Teacher

We are looking for native english teacher, should have experience as a teacher in schools and knowledge on teaching english with modern methods. Please apply with your CV to the email adress below with “native english” and your name as the subject.

Sınıf Öğretmeni İş İlanı

Eğitime, öğrenmeye ve çocuğa bakış açılarımızı paylaşan, yeni yöntemler konusunda bilgili-deneyimli, yeniliğe açık, tercihen PYP deneyimi olan sınıf öğretmenleri arıyoruz. Başvuru için özgeçmişinizi konu kısmına “Sınıf öğretmeni” ve isminizi yazarak aşağıdaki eposta adresine gönderebilirsiniz.

Fen  Öğretmeni İş İlanı

Eğitime, öğrenmeye ve çocuğa bakış açılarımızı paylaşan, yeni yöntemler konusunda bilgili-deneyimli, yeniliğe açık, yarı zamanlı çalışacak Fen öğretmenleri arıyoruz. Başvuru için özgeçmişinizi konu kısmına Fen Öğretmeni ve isminizi yazarak aşağıdaki adrese gönderebilirsiniz.