Müdür Yardımcısı

Okullarda en az 3 yılı eğitim yöneticiliği olmak üzere en az 8 yıllık çalışma deneyimine sahip, MEBBİS ve E-okul sistemine hakim, ekip çalışmasına yatkın, kişilerarası iletişimi kuvvetli Müdür yardımcısı arıyoruz. Başvuru için özgeçmişinizi konu kısmına Müdür Yardımcısı ve isminizi yazarak aşağıdaki adrese gönderebilirsiniz.

Ölçme Değerlendirme-Program Geliştirme Uzmanı

Okullarda en az 3 yıllık deneyime sahip, yeniliklere açık, tercihen PYP veya yapılandırmacı sisteme göre program geliştirmesi yapmış, ingilizce bilen, ekip çalışmasına yatkın, kişilerarası iletişimi yüksek Ölçme Değerlendirme/Program Geliştirme uzmanı arıyoruz. Başvuru için özgeçmişinizi konu kısmına Program Geliştirme ve isminizi yazarak aşağıdaki adrese gönderebilirsiniz.

Native English Teacher

We are looking for native english teacher, should have experience as a teacher in schools and knowledge on teaching english with modern methods. Please apply with your CV to the email adress below with “native english” and your name as the subject.

Sınıf Öğretmeni İş İlanı

En az 3 yıllık deneyime sahip, eğitime, öğrenmeye ve çocuğa bakış açılarımızı paylaşan, yeni yöntemler konusunda bilgili-deneyimli, yeniliğe açık, tercihen PYP deneyimi olan sınıf öğretmenleri arıyoruz. Başvuru için özgeçmişinizi konu kısmına “Sınıf öğretmeni” ve isminizi yazarak aşağıdaki eposta adresine gönderebilirsiniz.

Müzik Öğretmeni İş İlanı

En az 3 yıllık deneyime sahip, eğitime, öğrenmeye ve çocuğa bakış açılarımızı paylaşan, yeni yöntemler konusunda bilgili-deneyimli, yeniliğe açık, yarı zamanlı çalışacak Müzik öğretmenleri arıyoruz. Başvuru için özgeçmişinizi konu kısmına “Müzik Öğretmeni” ve isminizi yazarak aşağıdaki adrese gönderebilirsiniz.